15 g gær
1 ½ dl vand
1 spsk olie
¼ tsk salt
275 g hvedemel
Fyld:
500 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1-2 spsk olie
1-2 stilkeblegselleri
1 dåse hakkede flåede tomater
10-15 oliven
salt og peber
1 tsk tørret oregano
reven ost
Rør gæren ud i vand.
Tilsæt olie, salt og hvedemel og ælt dejen sammen til en smidig dej.
Læg den til hævning 30 min.
Lav imens fyldet. Varm olien og svits kødet heri.
Pil og hak løg med hvidløg og lad det svitse med.
Tilsæt blegselleri i strimler, tomater og oliven og krydr med salt, peber og oregano.
Lad blandingen snurre sammen 8-10 min.
Rul dejen ud og form den til en rund plade ca. 28 cm i diameter.
Lav lidt kant på dejen.
Forbag bunden ca. 10 min. ved 200ºC.
Læg fyld og reven ost på.
Bag pizzaen i en 200ºC varm ovn 35-40 min.