Logo

Pirogger med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pirogger laves med dej, der rulles om noget fyld. Her er fyldet blandt andet oksekød og gulerødder. De er forholdsvis lette at lave, og kan bruges som frokostret og let aftensmad.

 

Dej:
10 g gær
½ dl vand
15 g margarine
¼ tsk salt
1 spsk kærnemælk
2 dl hvedemel

Fyld
50 g hakket oksekød
½ revet gulerod
1 tsk revet løg
¼ tsk salt
peber
Paprika
Oregano
2 spsk hakket tomat
1 tsk kechup
10 g margarine

Dej:
Rør gær og vand sammen.
Rør margarine, salt, mælk i blandingen.
Ælt hvedemel i lidt efter lidt.

Fyld:
Smelt margarine i en gryde.
Svits kød deri.
Tilsæt resten og varm det igennem.
Del dejen i 2 eller 4 boller, og rul dem flade.
Læg de flade boller på pladen, inden du kommer fyld på.
Læg fyld midt på bollerne, fold over og luk bollerne med en gaffel.
Pensel pirogerne med tykmælk.
Pirogerne bager i 225ºC varm ovn i ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her