Dej:
10 g gær
½ dl vand
15 g margarine
¼ tsk salt
1 spsk kærnemælk
2 dl hvedemel
Fyld
50 g hakket oksekød
½ revet gulerod
1 tsk revet løg
¼ tsk salt
peber
Paprika
Oregano
2 spsk hakket tomat
1 tsk kechup
10 g margarine
Dej:
Rør gær og vand sammen.
Rør margarine, salt, mælk i blandingen.
Ælt hvedemel i lidt efter lidt.
Fyld:
Smelt margarine i en gryde.
Svits kød deri.
Tilsæt resten og varm det igennem.
Del dejen i 2 eller 4 boller, og rul dem flade.
Læg de flade boller på pladen, inden du kommer fyld på.
Læg fyld midt på bollerne, fold over og luk bollerne med en gaffel.
Pensel pirogerne med tykmælk.
Pirogerne bager i 225ºC varm ovn i ca. 15 minutter.