1 kylling
50 g hvedemel
1 tsk paprika
1 ½ tak.salt
peber
4 spsk smør
40-50 g smuttede, grovhakket mandler
1 dåse ferskener
1 dåse Campbells koncentreret Consomme (oksebouillon)
1 dl kaffefløde
2 spsk soja
1 dl revet mild ost
Melet blandes med krydderierne og heri vendes kyllingen, der er parteret ud i 6-7 dele. I brunet smør steger de i en gryde og lægges efterhånden over i et ovnfast fad. Mandlerne letebrunes i smørret og hældes over kyllingedelene. Fersknerne drypper af. 1 dl af væden herfra koger op med oksebouillonen, soja og fløde. Hældes over kyllingen, der sættes i ovnen helst under låg eller folie på nederste rille ved 200 g i ca. 30 min.
Lidt før serveringen lægges de afdryppede ferskner i kanten af fadet og revet ost drys ses på, gratineres 5-10 min. i ovnen.
Serveres med ris og salat.