Logo

Picklesruller - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 3: min.

# Ingredienser

8 skiver okseyderlår, ca. ¾ kg
4 spsk klar pickles
salt, peber
2 spsk smør eller margarine
2½ dl suppe eller vand
meljævning

* Tilberedning

Kom ½ spsk pickles på hver oksekødskive.
Rul dem sammen herom.
Fæstn med kødnåle eller bind omkring med bomuldsgarn.
Brun rullerne i fedtstoffet i trykkogeren.
Hæld væden ved og krydr med salt og peber.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Lad rullerne koge ½ time.
Tag trykket af gryden, langsomt eller hurtigt, og befri rullerne for nåle eller bomuldssnor.
Jævn skyen til sauce.
Kogte kartofler eller kartoffelmos serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her