Logo

Pernilles fiskefrikadeller med courgette og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pernilles fiskefrikadeller med courgette og krydderurter


Prøv "Pernilles rørte fiskefars", den er god, pift den blot op med lidt hakkede krydderurter.


1 pakke "Pernilles fiskefars" (fås i alle større supermarkeder)

lidt blandede krydderurter fx dild, bredbladet persille og purløg

1 courgette

1 fed hvidløg

lidt bredbladet persille

smør og olivenolie til stegning salt og peber

*

  

Rør fiskefarsen med hakkede krydderurter.

Varm lidt smør og olie på en pande.

Form med en ske ni fiskefrikadeller.

Steg dem gyldne på begge sider.

Snit courgetten fint, og rist den med hvidløg i lidt varm olivenolie.

Krydr med salt og peber.

Når de er gyldne, tilsættes finthakket persille.

Server til de gode "deller" evt. med lidt frisk citron og kogte kartofler.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1255418-01-2019 14:54:16 madABC.dk
Hej Henriette Du må gerne dele opskriften med kildeangivelse.
1255218-01-2019 13:39:10 Henriette Cortsen - Pernilles Fiskefars
Hej. Jeg vil høre om vi må dele denne opskrift på vores facebook side? Venlig hilsen Henriette Cortsen Pernilles Fiskefars

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her