Logo

Pelles pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pelles pølsegryde

1 stort løg

smør eller margarine

500 g cocktailpølser

300 g makaroni (eller pasta)

1 ds tomatsuppe

¼ tsk salvie

salt og peber

klippet persille

salt

1 spsk smør

Tilbehør: hvidt brød, reven ost

*

Kom itubrækket makaroni i rigeligt kogende vand, tilsat 1 spsk salt pr l.

Lad den koge 8-18 minutter - se altid tidsangivelsen på pakken!

Hæld makaronien i et dørslag, smelt fedtstoffet i gryden, makaroni tilbage i den og ryst godt.

Hak løget og svits det i 2-3 spsk fedtstof.

Tilsæt pølserne og brun dem let.

Bland den kogte, itu brækkede makaroni i og spæd med tomatsuppe.

Tilsæt salvie og lad det småsnurre 10 minutter.

Smag til med salt og peber og drys med persille.

Server hvidt brød og reven ost til retten. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her