1 stort løg
smør eller margarine
500 g cocktailpølser
300 g makaroni (eller pasta)
1 ds tomatsuppe
¼ tsk salvie
salt og peber
klippet persille
salt
1 spsk smør
Tilbehør: hvidt brød, reven ost
*
Kom itubrækket makaroni i rigeligt kogende vand, tilsat 1 spsk salt pr l.
Lad den koge 8-18 minutter - se altid tidsangivelsen på pakken!
Hæld makaronien i et dørslag, smelt fedtstoffet i gryden, makaroni tilbage i den og ryst godt.
Hak løget og svits det i 2-3 spsk fedtstof.
Tilsæt pølserne og brun dem let.
Bland den kogte, itu brækkede makaroni i og spæd med tomatsuppe.
Tilsæt salvie og lad det småsnurre 10 minutter.
Smag til med salt og peber og drys med persille.
Server hvidt brød og reven ost til retten.