2 tsk grovmalet sort peber
175 g bøf af afpudset tykstegsfilet
15 g smør
1 tsk majs- el. vindruekerneolie
2 champignon i skiver
1 spsk cognac
2 spsk flødeost med peberrod
Pynt: tomatbåde
Opvarm et lille mikroovns bruningsfad i 4 min. på højeste effekt, eller
efter fabrikantens brugsanvisning.
Drys imens havldelen af peberet over bøffen og tryk det godt fast i
overfladen.
Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og
tryk det fast. Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen
deri.
Steg 45 sek. på højeste effekt.
Vend bøffen og steg 20-60 sek. på højeste effekt, afhængigt af, hvor
gennemstegt bøffen ønskes.
Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften.
Kog i 20-30 sek. på højeste effekt.
Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad.
Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet.
Rør rundt og kog i 45 sek. på højeste effekt.
Rør rundt igen.
Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.