Logo

Pastatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200-300 g kogte pastaskruer
200 g kogt skinke eller hamburgryg i tern
3-4 porrer
1 rød peberfrugt
1 dl fine ærter
1 ½ dl kvark 5%
½ dl letmælk
3 æg
revet mager ost
muskatnød

Porrerne snittes fint og peberfrugten skæres i tern.
Begge dele sauteres på en fedtfri pande med ca. 1 dl vand under processen samt lidt salt.
Lad det småsimre i 4-5 minutter
Pasta, skinke/hamburgryg og grønsager blandes og fordeles i et tærtefad
Æggene piskes let, kvark og mælk piskes med, til sidst krydres der med salt og muskatnød.
Æggeblandingen hældes over pastablandingen og til drysses der med revet ost.
Bages i en 200°C varm ovn i ca. 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her