400 g penne - med eller uden riller efter smag
2 dåser flåede hele tomater
200 g frisk mozzarella (men også en god revet smelteost kan anvendes)
revet parmesanost
2 fed hvidløg
oregano
basilikum
salt
peber
Si væden fra de flåede tomater (gem evt. lidt af den, hvis saucen bliver kogt meget ind).
Skær de hele tomater i store tern.
Rist de hakkede hvidløg i en dyb pande.
Tilsæt tomaterne, salt, peber, oregano og basilikum.
Lad "sugoen" boble mens pastaen koger.
Skær den friske mozzarellaost i små tern i mellemtiden.
Når pastaen er kogt placeres den i et ovnfast fad.
Derover drysses mozzarella-terningerne først, saucen derefter og til sidst et par skefulde reven parmesanost.
Sæt fadet i en opvarmet ovn - ca. 200°C i 10 minutter, indtil osten er smeltet.