Pasta er let at lave
og kan varieres i det uendelige. Her er den i selskab med skaldyr, tomater og
spinat, der smager skønt og mætter godt.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid:
30 min. Koge/stegetid: 15 min.
#
150-200 g
fuldkorns-linguine eller anden tørret pasta
2 tsk groft salt pr.
liter kogevand
Skaldyrsblanding:
1 løg
2-3 fed hvidløg
200 g cherrytomater
2 spsk olie
150 g krebsehaler
(optøede eller fra dåse, drænet vægt)
100 g dampede
blåmuslinger, (optøede eller fra dåse, drænet vægt)
250 g frisk
babyspinat
salt og friskkværnet
peber
*
Sæt 2-3 liter vand
over at koge til pastaen.
Tilsæt salt.
Pil løg og hvidløg,
og hak dem fint.
Vask tomaterne, og
skær dem i halve.
Steg løgene klare i
en gryde med olie, og tilsæt hvidløg og tomater.
Kog igennem i nogle
min., og tilsæt krebsehaler, muslinger og spinat.
Varm igennem under
omrøring i 1 min., og smag til med salt og peber.
Kog pastaen som
angivet på pakken, hæld den i et dørslag og slå vandet fra.
Anret pastaen på 2 tallerkener
og fordel skaldyrsblandingen på toppen.
TIPS: Sæt pastaen over at koge, så¨den er færdig,
nårskaldyrsblandingen er færdig - paste eller skaldr har godt af at
"vente".
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin