Logo

Pasta med grønsager og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med grønsager og feta

 

Nemt, grønt og velsmagende - perfekt til en hverdagsaften.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.

#

250 g frisk pasta eller 150-200 g tørret pasta

2 skalotteløg

1-2 fed hvidløg

2 stilke bladselleri

1-2 porrer

2 spsk olie

peber

125 g frosne ærter

50-75 g fetaost

persille og basilikum

1 spsk pinjekerner

*

Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.

Rens porrer og bladselleri, og snit dem fint.

Svits skalotteløg og hvidløg i en gryde med olie.

Tilsæt bladselleri og porrer, og lad det simre under omrøring, til det er mørt - ca. 8 min.

Krydr med peber og spæd evt. med en smule vand om nødvendigt.

Tilsæt ærterne, og lad dem blive gennemvarme.

Tilsæt smuldret fetaost og hakkede krydderurter, og bland det sammen med friskkogt, afdryppet pasta.

Rist pinjekernerne gyldne på en pande, og drys dem over retten.

Server straks.

Pasta med grønsager og feta

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her