Logo

Pasta med friske tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med friske tomater


Denne pastaret er super nem at lave, skøn at se på og så smager den naturligvis fantastisk. Spis den eventuelt ved siden af en frisk fisk eller noget kold kylling.

Tid: 20 minutter. Antal personer: 4

 

# Pasta med friske tomater:

500 g røde cocktailtomater
3 spsk olivenolie
4 spsk grofthakket persille (eller basilikum)
1-2 spsk balsamicoeddike
1 fed hvidløg, finthakket
400 g tørret pasta (eller 500g frisk)

*

1. Skær tomaterne i kvarte.

Bland dem i en stor skål med olie, hakket persille, balsamico og hvidløg.

2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

3. Vend den afdryppede pasta sammen med tomatblandingen, og server!

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her