Tagliatelle
all'estate er en sommerlig og let pastaret med en bred båndpasta.
Arbejdstid: ca. 20
min. Kogetid: Ca. 10 min. Ikke fryseegnet. 4 personer.
#
250 g fine grønne
bønner
1 bdt grønne
asparges
250 g bælgede ærter
4-500 g båndpasta
2 spsk smør
2 dl piskefløde
2 spsk persille
(hakket)
3 spsk basilikum
(fint plukket)
salt og friskkværnet
peber
evt. parmesanost
*
Nip bønnerne og kog
dem i letsaltet vand 3-4 min.
Skær de grønne
asparges i 3-4 cm lange stykker og kog dem med ærterne i få minutter.
Asparges må gerne
være lidt sprøde.
Ærterne skal kun
have et opkog.
Kog pastaen efter
pakkens anvisning og lad den dryppe godt af i et dørslag.
Smelt smørret i en
gryde og kom pastaen heri sammen med fløden.
Varm det igennem og
bland de afdryppede grønsager og friske krydderurter i.
Vend rundt og smag
til med salt.
Server med
friskkværnet sort peber og evt. parmesanost.
J madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin