400 g svinekød, skinketern af yderlår
2½ spsk hvedemel
1½ tsk paprika
salt og peber
4 tsk rapsolie
250 g champignon
2 løg
1 rød el. gul peberfrugt
2 tomater
1½ dl grønsagsbouillon
1 dl fløde 9%
Tilbehør:
500 g kartofler
½ bdt persille
lidt salatblade
150 g majs
150 g ærter
*
Vend skinkekød i tern i en blanding af hvedemel, paprika, salt og peber.
Varm halvdelen af olien op på en sliplet- pande, brun de skivede løg og champignon samt tern af peberfrugt og tomat.
Tag grønsagerne af panden og stil dem til side.
Brun derpå kødet i resten af olien, tilsæt fløde og bouillon og lad kødet koge ca. 10-15 min., til det er mørt.
Bland grønsagerne i retten og lad den småkoge ca. 5-10 min.
Smag til med ekstra paprika (udrørt i lidt vand), salt og peber.
Serveres med kogte kartofler drysset med friskhakket persille og salat med salatblade, majs og ærter evt. med en olie-eddike-dressing.
Pr. portion: 474kcal/1983kJ Fedt: 13 g Kulhydrater: 51 g Protein: 31 g