Logo

Osso buco 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trykkoger: 20-30 min. - alm. gryde: 1½-2 timer.

# Ingredienser

4 skiver kalveskank
50 g smør/margarine
3 løg, i ringe
2 gulerødder, i tern
¼ selleri, i tern
1 ds flåede tomater, hakket
salt, peber
1-2 fed hvidløg, knust
1 laurbærblad
½ tsk rosmarin
½ tsk basilikum
½ tsk timian
1½ dl tør hvidvin eller rødvin
1 bdt persille, hakket

* Tilberedning

Brun kødet på begge sider i fedtstoffet i gryden, tag det op.
Svits løg, gulerod og selleri i resten af fedtstoffet.
Tilsæt de flåede tomater med saften og kog det noget ind.
Kom derefter resten af krydderierne og vinen i, giv det et opkog.
Læg kødet tilbage i gryden ovenpå grønsagerne.
Trykkog 20-30 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Drys hakket persille over ved anretningen.
Server spaghetti, kartoffelmos eller løse ris til.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her