Trykkoger: 20-30 min. - alm. gryde: 1½-2 timer.
# Ingredienser
4 skiver kalveskank
50 g smør/margarine
3 løg, i ringe
2 gulerødder, i tern
¼ selleri, i tern
1 ds flåede tomater, hakket
salt, peber
1-2 fed hvidløg, knust
1 laurbærblad
½ tsk rosmarin
½ tsk basilikum
½ tsk timian
1½ dl tør hvidvin eller rødvin
1 bdt persille, hakket
* Tilberedning
Brun kødet på begge sider i fedtstoffet i gryden, tag det op.
Svits løg, gulerod og selleri i resten af fedtstoffet.
Tilsæt de flåede tomater med saften og kog det noget ind.
Kom derefter resten af krydderierne og vinen i, giv det et opkog.
Læg kødet tilbage i gryden ovenpå grønsagerne.
Trykkog 20-30 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Drys hakket persille over ved anretningen.
Server spaghetti, kartoffelmos eller løse ris til.