600 g svinemørbrad
1 syrligt æble
2 spsk smør
salt
peber
1 tsk karry
1 fed hvidløg
1 dl svinebouillon
1 dl piskefløde
1 spsk sherry
2 bananer
2 spsk kokosmel
Skær sener og hinder af kødet og skær det i ca 2 cm tykke skiver. Bank skiverne ud med håndfladerne. Skræl æblet og fjern kernehuset. Skær æblet i terninger,
Brun kødskiverne på begge sider og krydr med salt peber og karry. Kom æbleterningerne ved og pres hvidløgsfeddet over. Hæld bouillon og fløde ved.
Lad retten simre under låg i ca 10 minutter. Tag kødet op og hold det varmt. Kog saucen ind til den bliver jævn. Smag til med sherry.
Skræl bananerne og skær dem i skiver på skrå. Svits skiverne i smørret til de får lidt farve.
Anret kødet, hæld saucen over og pynt med bananskiver og kokosmel. Kokosmelen kan evt. ristes let på en tør pande.
Kan serveres med løse ris og en grøn salat.