Kogetid i trykkoger: 45 min. + 10 min.
# Ingredienser
2 oksehaler delt i leddene
2 spsk hvedemel
salt, peber
4 spsk smør eller margarine
2 løg i skiver
2-3 porrer i skiver
3 gulerødder i skiver
3 ½ dl suppe, bouillon eller vand
2-3 laurbærblade meljævning
evt. tør sherry eller madeira
* Tilberedning
Vend de delte oksehaler i salt- og peberblandet hvedemel.
Brun dem i fedtstoffet i trykkogeren.
Tag dem op og brun derefter løg, porrer og gulerødder i fedtstoffet.
Tag grønsagerne op og kom oksehalerne tilbage i gryden.
Hæld suppen (bouillon eller vand) ved og kom laurbærblade i.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Kog retten i 45 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Kom grønsagerne i og bring den atter på tryk i 10 min.
Tag trykket af gryden, langsomt eller hurtigt.
Jævn ragouten med lidt hvedemel udrørt i koldt vand.
Kom evt. lidt sherry eller madeira i og smag til med salt og peber.
Kartoffelmos serveres til.