Logo

Oksehaleragout - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 45 min. + 10 min.

# Ingredienser

2 oksehaler delt i leddene
2 spsk hvedemel
salt, peber
4 spsk smør eller margarine
2 løg i skiver
2-3 porrer i skiver
3 gulerødder i skiver
3 ½ dl suppe, bouillon eller vand
2-3 laurbærblade meljævning
evt. tør sherry eller madeira

* Tilberedning

Vend de delte oksehaler i salt- og peberblandet hvedemel.
Brun dem i fedtstoffet i trykkogeren.
Tag dem op og brun derefter løg, porrer og gulerødder i fedtstoffet.
Tag grønsagerne op og kom oksehalerne tilbage i gryden.
Hæld suppen (bouillon eller vand) ved og kom laurbærblade i.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Kog retten i 45 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Kom grønsagerne i og bring den atter på tryk i 10 min.
Tag trykket af gryden, langsomt eller hurtigt.
Jævn ragouten med lidt hvedemel udrørt i koldt vand.
Kom evt. lidt sherry eller madeira i og smag til med salt og peber.
Kartoffelmos serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (11 stemmer)
Siden er blevet set 5.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her