Logo

Mycella bøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g hakket oksekød
4 skiver Mozzarella
2 spsk finthakket purløg
4 skiver Mycella eller anden blid skimmelost
1 spsk olie

Kødet deles i 8 dele, bøfferne trykkes ud med en paletkniv ud til 8 tynde bøffer.
På 4 af bøfferne lægges en skive mozzarellaost der drysses med purløg. De andre lægges ovenpå og trukkes godt fast i kanten, så osten er helt indelukket.
Drys med en anelse peber.
Pensles med lidt olie og sættes under den varme grill i ca. 3 minutter.
Vendes og en skive Mycella lægges på hver.
Sættes atter under grillen, til den blå ost er begyndt at boble.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her