6-700 g mør oksefilet i ganske tynde skiver,
hvidløgssalt.
1 citron.
200 g smør.
2 tsk syltede grønne peberkorn.
2 tsk engelsk sauce.
2 tsk dijonsennep.
1 spsk hakket persille.
Salat:
1 stort salathoved
2 spsk smør
8 forårsløg
1 peberfrugt
1 dl bouillon, salt peber.
Tilbehør:
Pommes frites.
Kryddersmør:
Rør alle ingredienserne til kryddersmørret godt sammen.
Rul det i plastfilm til en pølse og sæt den i køleskabet.
Bank kødskiverne med håndroden, krydr med salt og peber og steg dem
ganske kort tid på en glohed pande.
Bøfferne må ikke stege mere end højst et minut i alt.
De må ikke blive tørre, derfor er kødets kvalitet vigtig.
Salat:
Smelt smørret i en gryde.
Del forårsløgene på langs og steg dem sammen med strimlet peberfrugt
2-3 min.
Blandingen må ikke brune.
Tilsæt bouillon og giv salatbladene et kort opkog lige før servering.
Smag til med krydderier.
Anret bøfferne med kryddersmør på citronskiver og server med
tilbehøret.