Logo

Million-nyrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Million-nyrer

500 g svinenyrer

2 løg

smør eller margarine

1 porre

2 gulerødder

½ selleri

salt og peber

2 dl tomatpuré

200 g spaghetti, makaroni, pasta, etc.

1 spsk smør

Tilbehør: brød

*

Kom spaghettien etc. i rigeligt kogende vand, tilsat 1 spsk salt pr l.

Lad den koge 8-18 minutter - se altid tidsangivelsen på pakken!

Hæld spaghettien etc. i et dørslag, smelt fedtstoffet i gryden, kom spaghettien etc. tilbage i den og ryst godt.

Flæk nyrerne og rens dem, skyl dem godt i koldt vand og tryk dem af i køkkenrulle.

Lad dem gå 1 gang gennem kødmaskinen sammen med løgene.

Svits det godt i smør eller margarine og tilsæt grønsagerne, der er revet groft på råkostjernet.

Drys med salt og peber og vend det hele godt.

Spæd med tomatpuré og så meget kogende vand, at det står halvt op om retten.

Lad det snurre ganske sagte under låg i 20-30 minutter.

Smag om nødvendigt til med mere salt og peber.

Server ragouten over kogt makaroni i opvarmet fad.

Server brød til.

Tips: Kan du ikke få eller lide nyrer, så brug hakket oksekød i stedet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her