1 løg
1 rød peberfrugt
olivenolie
500 g hakket okse eller kalv 10 – 12%
50 g grønne oliven uden sten
4 spsk majsmel
salt og friskkværnet sort peber
lidt knust spidskommen
lidt chilipulver
1 tsk tørret oregano
2 avocadoer
citronsaft
Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i små tern. Svits begge dele i en varm olie til de er møre.
Varm ovnen op til 200ºC.
Hak oliven groft og tilsæt dem sammen med løg-peberfrugtblandingen til kødet. Drys majsstivelse og krydderier over, ælt farsen godt igennem og form den til et aflangt brød. Smør en bradepande eller et ovnfast fad med olie, læg farsbrødet i og bag det midt i ovnen i en time.
Lidt før farsbrødet er færdigt skræller du avocadoerne, skærer dem over på langs og fjerner stenene. Skær frugtkødet i tynde skiver og dryp dem straks med citronsaft, så de bevarer deres smukke farve.
Anret farsbrødet på et fad sammen med avocadoskiverne.