Logo

Massamanbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram okseklump skåret i 2 ½ cm. terminger
9 dl kokosmælk
2 spsk olie
60 gram afskallede jordnødder
4 spsk snittet løg
4 spsk hakket hvidløg
6 store tørrede røde jalapeño chili
3 spsk massaman karrypasta
4 spsk fiskesauce
3 spsk sukker

Bland kødet med halvdelen af kokosmælken i en mellemstor gryde og lad det simre sagte i 45 min.
Varm en pande, hæld olien på, svits jordnødderne gyldenbrune og tag dem af panden.
Svits løg, hvidløg og chili i den samme olie.
Kom løg, hvidløg og chili i en blender og kør det til en glat masse.
Bland resten af kokosmælken, massaman karrypasta, fiskesauce og sukker i en stor gryde.
Tilsæt kødblanding, løgblanding og de stegte jordnødder.
Bring alt i kog og kog det i 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her