500 gram okseklump skåret i 2 ½ cm. terminger
9 dl kokosmælk
2 spsk olie
60 gram afskallede jordnødder
4 spsk snittet løg
4 spsk hakket hvidløg
6 store tørrede røde jalapeño chili
3 spsk massaman karrypasta
4 spsk fiskesauce
3 spsk sukker
Bland kødet med halvdelen af kokosmælken i en mellemstor gryde og lad det simre sagte i 45 min.
Varm en pande, hæld olien på, svits jordnødderne gyldenbrune og tag dem af panden.
Svits løg, hvidløg og chili i den samme olie.
Kom løg, hvidløg og chili i en blender og kør det til en glat masse.
Bland resten af kokosmælken, massaman karrypasta, fiskesauce og sukker i en stor gryde.
Tilsæt kødblanding, løgblanding og de stegte jordnødder.
Bring alt i kog og kog det i 5 min.