Logo

Mørbradpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor svinemørbrad
1 rød peber
100 gram parmaskinke (el. anden form for tørret evt. røget skinke)
100 gram reven ost
lidt dijonsennep eller anden stærk sennep
frisk basilikum
salt, peber
 
Mørbraden renses, og brunes på alle sider ved stærk varme.
Den krydres med salt og peber, og får lov at køle lidt af.
Mørbraden skæres i ca. 1,5 cm tykke skiver, der alle smøres med et tyndt lag sennep.
Derpå lægges et lag finthakket rød peber og hakkede basilikumblade.
Der vikles en skive parmaskinke om hver bøf og de lægges i et smurt ovnfast fad.
Osten drysses over og bøfferne gratineres i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her