En skøn ret med
masser af smag, som kan stå på bordet i løbet af en halv time.
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet (4 personer)
#
1 svinemørbrad
8 tykke skiver bacon
8 tandstikker
4 spsk olie
500 g
cocktailtomater
2
fed-hvidløg-(finthakkede)
½ dl balsamicoeddike
salt og peber
1 potte basilikum
Tilbehør:
400 g korte pasta, fx
skruer, sløjfer eller konkylier
*
Skær sener og fedt
af mørbraden, skær den i 8 bøffer og klap dem lidt flade.
Rul en skive bacon
omkring hver bøf og fastgør den med en tandstik.
Varm 1 spsk olie op på
en pande og steg mørbradbøfferne brune, først på de to skæreflader og derefter
på baconsiderne, så godt det nu lader sig gøre for tandstikken.
Steg ved middelhøj
varme, til bøfferne er brune på alle sider og krydr med salt og peber.
Varm 1 spsk olie op
i en gryde og steg tomaterne ved middelhøj varme i et par min.
Tilsæt hvidløg og
balsamico og lad tomaterne simre under låg i 10min.
Krydr tomaterne med
salt og peber og drys dem med grofthakket basilikum.
Kog pastaen i en
stor gryde letsaltet vand - efter pakkens anvisning.
Anret den afdryppede
pasta i et stort fad og fordel tomaterne ovenpå.
Dryp evt. 2 spsk olie
over pastaen.
Server
mørbradbøfferne med pastaen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin