Logo

Mørbradbøffer med bacon og balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbradbøffer med bacon og balsamico

 

En skøn ret med masser af smag, som kan stå på bordet i løbet af en halv time.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet (4 personer)

 

#

1 svinemørbrad

8 tykke skiver bacon

8 tandstikker

4 spsk olie

500 g cocktailtomater

2 fed-hvidløg-(finthakkede)

½ dl balsamicoeddike

salt og peber

1 potte basilikum

Tilbehør:

400 g korte pasta, fx skruer, sløjfer eller konkylier

*

Skær sener og fedt af mørbraden, skær den i 8 bøffer og klap dem lidt flade.

Rul en skive bacon omkring hver bøf og fastgør den med en tandstik.

 

Varm 1 spsk olie op på en pande og steg mørbradbøfferne brune, først på de to skæreflader og derefter på baconsiderne, så godt det nu lader sig gøre for tandstikken.

Steg ved middelhøj varme, til bøfferne er brune på alle sider og krydr med salt og peber.

 

Varm 1 spsk olie op i en gryde og steg tomaterne ved middelhøj varme i et par min.

Tilsæt hvidløg og balsamico og lad tomaterne simre under låg i 10min.

Krydr tomaterne med salt og peber og drys dem med grofthakket basilikum.

 

Kog pastaen i en stor gryde letsaltet vand - efter pakkens anvisning.

Anret den afdryppede pasta i et stort fad og fordel tomaterne ovenpå.

Dryp evt. 2 spsk olie over pastaen.

Server mørbradbøfferne med pastaen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her