Logo

Mørbrad orange med figner og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad orange med figner og skinke

1 svinemørbrad 600 g

revet appelsinskal fra økologisk appelsin

salt og peber

smør til bruning

2 dl friskpresset appelsinsaft

¼ dl balsamico vineddike

4 skiver stegt lufttørret skinke

4 friske figner

1 stor håndfuld rucola

Tilbehør: Salat og lunt brød

*

Vend mørbraden i revet appelsinskal og krydr med salt og peber.

Brun mørbraden i smør på alle sider og tilsæt appelsinsaft.

Lad kødet stege under låg i ca. 15 minutter.

Tag mørbraden op og lad den hvile lidt.

Si skyen og smag til med balsamico, salt og peber.

Skær mørbraden i skiver og dryp skiverne med appelsin-balsamico sky.

Pynt med kvarte figner, stegt skinke samt salat og server med lunt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her