450 g afpudset svinemørbrad
1 tsk olie
100 g løg
2 fed hvidløg
1 æble
2 tomater
2 dl svinebouillon
1-2 tsk karry
100 g friskost/kvark 5%
salt
peber
Tilbehør:
2 æbler
1 tsk olie
150 g grønne bønner
250 g båndpasta
Skær mørbraden i 6 lige store stykker og tryk dem lidt flade. skær løg og hvidløg i skiver. skræl og udkern æblet, og skær det og tomaterne i grove stykker. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Opvarm olien på panden og steg bøfferne 1 minut på hver side, skru ned og steg dem yderligere 3-4 minutter på hver side. Læg dem i et fad. Kom hvidløg, løg, æble og tomat på panden og sauter det ved middelvarme 5 minutter under hyppig omrøring. Tilsæt bouillon og karry og kog 5 minutter. Hæld det i foodprocessor og blend det med friskost. smag til med salt og peber. Hæld saucen over kødet eller server den til. (saucen kan holdes varm i en skål i vandbad, men den må ikke koge). Udkern æblerne til tilbehøret med en kernehusudstikker og skær dem hver i 6 ringe. Rist dem i olie på panden, til de er gyldne og møre. Læg dem ved kød og sauce sammen med de grønne bønner. server båndpasta til.