2 pk. lammetykstegsfileter
3 spsk soyasauce
2 æggehvider
3 spsk majsstivelse
1 tsk stødt koriander
2 dl olie
3 cm. finthakket ingefær
2 bdt fintsnittede forårsløg
1 rød finthakket chili uden kerner
1 grøn peberfrugt i små tern
1 rød peberfrugt i små tern
1 bladselleri i tynde skiver
1 dl Ketchap Manis
1 spsk akaciehonning
Skær kødet i fine tynde skiver.
Pisk soya, æggehvider, majsstivelse, koriander, salt og peber sammen.
Kom kødet i marinaden og lad det trække ca. 1 time.
Hæld halvdelen af olien på en meget stor stegepande eller i en wok og
lynsteg kødet i små portioner, ved høj varme i 2-3 minutter så panden
ikke bliver afkølet og kødet kommer til at koge i stedet for at stege.
Smid olien ud, tør panden af og kom resten af olien på.
Varm olien op, næsten til rygepunktet.
Tilsæt grønsagerne og lynsteg i 2 minutter.
Kom Ketchap Manis, honning og lammekød ved og varm det hele igennem,
højst et par minutter.
Server kogte jasminris til og drys evt. med lidt finthakket forårsløg.