Logo

Lammekød med honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udbenet lammebov
750 g små løg
3 spsk honning
½ tsk safran
¾ tsk stødt kanel
½ tsk stødt ingefær
salt
½ l vand

Skær kødet i store terninger, og læg dem i en gryde, der tåler ovnvarme.
Pil de små løg

Tilsæt vand, honning og krydderier, og lad kødet koge i 35 min.
Tag gryden af varmen, og hæld væden fra i en lille kasserolle.
Kog væden ind til 3 til 4 dl , og hæld den indkogte sky over kødet.
Tilsæt hele, pillede løg, og smag til med salt

Stil gryden i ovnen ved 225º i ½ time.

Server retten med kartofler eller ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her