Logo

Lammegryde med grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g lammekød fra bov eller kølle
½ kg kartofler
½ kg brede grønne bønner
1 løg
5 fed hvidløg
2 dl hvidvin
2 dl bouillon
timian
lidt hvedemel
salt og peber
olivenolie

Skær lammekødet i tern på 3-4 cm og vend dem i hvedemel krydret med salt og peber. Brun dem i en gryde i olien. Tag kødet op når det er brunet på alle sider.

Kom lidt mere fedtstof i gryden og steg de skrællede kartofler og løgene som er skåret i store tern.

Tilsæt bønnerne skåret igennem et par gange, de hakkede hvidløg og timian. Rør rundt i gryden mens det hele svitses igennem i 4-5 minutter.

Hæld hvidvin og bouillon over og læg lammekødet tilbage i gryden. Læg låg på gryden og lad det hele koge i 40 minutter.

Smag til sidst til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her