Logo

Lammefrikadeller med broget tzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket magert lammekød
Salt og peber
2 afskorpede grahamsbrødskiver
ca. 2 dl mælk
1 æg
1 tsk oregano
1 nip rosmarin
Evt. 1 presset hvidløgsfed
Olivenolie til stegning
 
Broget tzatziki:
Ca. 3 dl græsk yoghurt
¼ blomkål
1 bundt radiser
½ agurk
Salt og peber
Hvidløg
 
Læg brødet i blød i mælken.
Rør kødet med salt, peber, brød, æg og krydderier til en tilpas fast fars. Form den til mindre frikadeller og steg dem i olie på en pande.
Riv agurk og radiser på det grove jern i foodprocessoren og knug dem fri for væde.
Hak blomkålen.
Rør grønsagerne med yoghurten og smag tzatzikien til med salt, peber og hvidløg.
Servér den til frikadellerne med grøn salat og flûtes til.
Tilbehør: Flûtes og grøn salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her