Logo

Lammefilet i citronsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammefilet i citronsauce

750 g filet af lammeryg

2 løg

2 fed hvidløg

6 spsk olivenolie

1 tsk paprika, edelsüss

4 spsk tør hvidvin

1 økologisk citron

1 spsk frisk rosmarin, hakket

salt og peber

 

Skær lammefileten i mundrette tern.

Pil, og hak løg og hvidløg fint.

Varm 5 spsk olivenolie op på en stor pande og brun kødternene over­alt heri.

Tag kødet af panden og hold det varmt.

Kom resten af olien på panden og varm den op sammen med stege­skyen.

Steg løg og hvidløg sammen med paprikaen heri i ca. 2 min.

Kom kødet tilbage på panden, og hæld vinen ved.

Lad kødet simre i ca. 10 min.

Skyl citronen i varmt vand, riv skallen og pres saften.

Kom citronskal og -saft samt rosmarin ned til kødet, og smag til med salt og peber.

 

Til 4 portioner

Tilberedningstid: ca. 20 minutter, plus stegning og simring

Pr. portion ca. 350 kcal/ 1470 kj, 55 g protein, 12 g fedt, 4 g kulhydrater

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her