2 laksefileter
½ fed hvidløg
salt og peber
lidt citronsaft
200 g broccoli
6 friske grønne asparges
1 spk. pinjekerner
¼ bakke rucola salat
6 blade krølsalat
8 cherry tomater
½ rødløg
Læg laksefileterne i et ovnfast fad og hæld lidt friskpresset citronsaft
over.
Hvidløget snittes fint og drysses over fisken sammen med lidt salt og
peber efter behag.
Hæld til sidst ca. 1 cm vand i fadet og sæt det i ovnen på midterste rille
i 20-25 min. ved 220ºC.
Salat og rødløg snittes.
Tomaterne skæres i både og aspargeserne skæres lidt skråt i 2-3 cm
lange stykker.
Broccolien deles i små buketter og blanceres i 1 minut, inden de blandes i salaten.
Til sidst ristes pinjekernerne på en tør pande og hældes over salaten
som pynt.