Logo

Laksesteak med blå birkes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 laksesteak a 200 g
blå birkes
400 g aspargeskartofler (skrællet)
2 ½ dl hvidvin
vineddike
250 g smør
25 g skalotteløg
1 lime
1 citron

Finhak løgene, damp dem let af i en gryde med lidt smør, lidt vineddike og hvidvin, og det skal reduceres ned, og piskes op med smørret, tilsæt lime og citronsaft efter behag, evt med lidt skræl. Kartoflerne koges.

Lakse steaksene lægges på køkkenrulle så de ikke er så våde, og drysses med blå brikes, og steges på pande, brunes af ved høj varme, derefter steges færdig på halv blus (evt i ovn på 160º i ca. 10 min.).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her