Logo

Laks på salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks på salat

150 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver

5 dl vand

100 g friske eller optøede frosne fine ærter

50 g feldsalat i buketter

0,25 tsk groft salt

friskkværnet peber

200 g fersk laksefileter - uden skind, i skiver, tyndtskåret

2 spsk smør og olie

4 spsk rasp

1 dl hakket frisk kruspersille

2 små knuste fed hvidløg

0,5 tsk groft salt

Tilbehør:

100 g ristet landbrød

4 halve limefrugter

 

Kom broccolien i en gryde med kogende vand.

Lad broccolien blive i gryden i ca. 1 min. - uden låg.

Hæld den i en sigte og brus over med koldt vand.

Anret broccoli, ærter og feldsalat på tallerkener og drys med salt og peber.

Læg lakseskiverne på en bageplade med alufolie.

Bland smør og rapsolie med rasp, persille, hvidløg og salt.

Fordel raspblandingen på laksen og grill ca. 4 min. eller bag den ca. 5 min. ved 225°C midt i ovnen.

Løft forsigtigt fisken over på tallerkenerne og spis med det samme.

Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her