150 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
5 dl vand
100 g friske eller optøede frosne fine ærter
50 g feldsalat i buketter
0,25 tsk groft salt
friskkværnet peber
200 g fersk laksefileter - uden skind, i skiver, tyndtskåret
2 spsk smør og olie
4 spsk rasp
1 dl hakket frisk kruspersille
2 små knuste fed hvidløg
0,5 tsk groft salt
Tilbehør:
100 g ristet landbrød
4 halve limefrugter
Kom broccolien i en gryde med kogende vand.
Lad broccolien blive i gryden i ca. 1 min. - uden låg.
Hæld den i en sigte og brus over med koldt vand.
Anret broccoli, ærter og feldsalat på tallerkener og drys med salt og peber.
Læg lakseskiverne på en bageplade med alufolie.
Bland smør og rapsolie med rasp, persille, hvidløg og salt.
Fordel raspblandingen på laksen og grill ca. 4 min. eller bag den ca. 5 min. ved 225°C midt i ovnen.
Løft forsigtigt fisken over på tallerkenerne og spis med det samme.
Fryseegnet: Nej