Logo

Laks med mango og chilliurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g laksefileter
2 gulerødder
50 g selleri
½ moden mango
1 frisk chili

Sauce:
1 dl friskpresset citronsaft
1 spsk sukker
1 dl fiskefond
1 håndfuld salvieblade
1 håndfuld mynte
100 g smør
salt
peber

Læg laksen i et smurt fad og skær 1 ½ cm dybe riller i hver filet. Skær selleri og gulerødder i tynde strimler og blancher dem kort i letsaltet vand. Skyl dem godt i koldt vand. Mangofrugten blendes og blandes med grønsagerne og den hakkede chili. Krydr blandingen med salt og peber og fordel den i lakserillerne. Sættes i ovnen ved 175 gr. i ca. 9 min.

Saucen:
Kog citronsaft sukker og fiskefond ind til det halve. Tilsæt finthakkede salvie og mynte og smør og blend den lige inden servering.

Server gerne med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her