1 laks
1 løg
200 g champignon
2 tomater
2 fed hvidløg
2-3 spsk hakket persille
1 citron
ananas
100 g ristede mandelsplitter
100 g muslinger
100 g rejer
2 ½ dl tomatjuice
3 dl ris
2 ½ dl fløde
Løgene pilles og hakkes fint. Champignonerne vaskes og skæres pænt. Ananasen skæres i små stykker og dryppes af. Friske muslinger gøres rene og koges. I tomaterne skæres et kryds, og de lægges i kogende vand et kort øjeblik, til skindet har sluppet kødet.
Tomaterne halveres og kernerne fjernes -skæres i små terninger og stilles koldt.
Persille vaskes og hakkes. Løg, champignon og ananas brunes nu i en gryde. Deles i to portioner. I den ene portion kommes tomaterne. Den anden jævnes med fløde og smørmelbolle. Når den har den ønskede konsistens, kommes rejer og muslinger i.
Laksen halveres og rengøres. Smøres med persille og hvidløg og trækker i fem min. De brunede løg og champignon, ananas og tomat fyldes i laksen,som samles og lægges i folie. Steges i ovn i 25 min ved 200 g
Risene koges i 2 ½ dl Vand. Rør hyppigt, så de ikke brænder på.