Logo

Lækker gullaschgryde med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca 450 gram gullaschkød
3 store kartofler
1 dåse tomatpure
1 lille løg
1 lille kop gule linser
3 store glas vand, evt blandet med oksebouillon
½ tsk kanel
Tilbehør: Basmatiris
 
Brun kødet med det hakkede løg, tilsæt derefter pureen og lad det
simre 2 minutter.
Tilsæt vand efter egen vurdering og lad koge ca ½ time.
Skær kartoflerne i skiver og kom dem i retten og lad det koge 10 min.
Tilsæt linser og lad koge 10 min.
Tilsæt kanel og rør rundt ½ min.
Retten serveres med basmatiris. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her