6 rødløg
4 fed hvidløg
600 g kyllingebryst uden skind og ben
4 spsk olivenolie
gule og grønne peberfrugter, 2 af hver
courgette, blegselleri og tomater, 350 g af hver
salt og peber
1 spsk friske timianblade
1 spsk frisk basilikum, hakket
1 tsk friske rosmarinnåle
1 ¼ dl fjerkræfond
Pil løgene, og skær dem i skiver.
Pil hvidløget, og hak det fint.
Skyl kyllingekødet, dup det tørt, og skær det i strimler.
Svits løg og hvidløg i varm olivenolie i 3-4 min, til de er klare.
Kom kyllingestrimlerne i, og lad dem stege med i ca. 3-4 min.
Gør peberfrugter, courgetter og blegselleri i stand, skyl dem, og skær dem i halvstore tern.
Skyl tomaterne, fjern stilkfæstet, og skær frugtkødet i skiver.
Kom ⅓ afkølet fjerkræblanding i den gennemvædede stegeso.
Fordel ⅓ af grønsagerne herover, og krydr.
Drys en portion krydderurter over.
Fortsæt på samme måde, til alle ingredienser er brugt op.
Hæld fonden ved, sæt låg på, og giv ratatouillen 50 min i ovnen ved 200°C.