300 g kyllingeinderfilet
2 spsk balsamicoeddike
2 tsk edelsüsspaprika
25 g smør
3 røde peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
200 g BUKO Classic Naturel 26% (70+)
4 dl vand
1 spsk hvedemel
1 ½ tsk groft groft salt
friskkværnet peber
Pynt: friske estragonkviste
Tilbehør: 320 g løse ris, fx parboiled ris
Skær kyllingekødet i mindre stykker (ca. 3 ½ x 1 ½ cm).
Bland eddike og ½ tsk paprika og mariner kødet heri i ca. 10 min.
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits kyllingekød og marinade i ca. 1 min. Tag kødet op.
Smelt resten af smørret og svits grønsagerne i ca. 1 min.
Rør ost og mel sammen i en skål. Tilsæt vand lidt efter lidt.
Hæld jævningen i panden og bring retten i kog under omrøring.
Kom kødet tilbage i panden og tilsæt paprika, salt og peber.
Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
Grønsagerne skal være sprøde. Smag til.
Ikke fryseegnet