Logo

Krydret oksekødsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød
15 g margarine
1 fed hvidløg
2 groftrevne gulerødder
1 løg skåret i tern
1 grøn peberfrugt i strimler 
½ spsk kommen
1 spsk rødvinseddike
1 tsk paprika
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk hvedemel
 
Brun margarinen i en gryde, kom kødet i.
Tilsæt presset hvidløg, gulerødder, løg og peberfrugt og lad det svitse
inden 3 dl vand hældes ved.
Lad det småkoge under låg ca. 10 min.
Tilsæt kommen, rødvinseddike, paprika, salt og peber og lad retten koge
5 min.
Rør cremefraiche og hvedemel sammen og jævn retten hermed.
Den varmes igennem og smages til.
Tilbehør: Ris med røde peberterninger

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her