Nyd en lidt
anderledes kartoffelsalat med et par krydrede pølser til. Salaten er også god
til en grillstegt kotelet eller hakkebøf.
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Pølser med lun
kartoffelsalat:
4 friske
chorizopølser
Salat:
300 g kartofler
2 majskolber
250 g grønne bønner
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 spsk citron- eller
limesaft
lidt frisk koriander
og oregano
salt og peber
*
Sådan laves Pølser
med lun kartoffelsalat:
Skrub kartoflerne
rene og kog dem i velsaltet vand i 8 min.
Sluk for varmen og
lad dem trække færdige under låg ca. 8 min.
Hæld vandet af dem
og skær dem i mindre stykker.
Rens majskolberne.
Nip og skyl bønnerne
og del dem evt. i halve.
Kog majskolberne
møre i letsaltet vand i 8-10 min. og bønnerne i 4 min.
Hæld dem i et
dørslag.
Skær kornene af
majskolberne.
Pil og hak rødløg og
hvidløg fint.
Sauter dem bløde i
en gryde med olie.
Vend kartofler, majs
og bønner i gryden.
Smag til med citron-
eller limesaft, salt og peber og drys med hakkede krydderurter.
Steg pølserne på en
pande eller grill ved svag varme 8-10 min.
Server de stegte
pølser med salaten.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------