Logo

Kima

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kød okse eller kalv
150 g løg
70 g hvidløg
50 g ingefær
150 g tomat
1 ½ tsk sød chilipulver
1 tsk salt
¼ tsk gurkemeje
100 g olie
½ bundt koriander
½ tsk sort peberpulver
½ tsk kommenpulver
 
Kom kød, løg, hvidløg, sød chilipulver, salt, gurkemeje og olie på en pande
med 250 ml. vand.
Lad det koge i ca. 20 min.
Når vandet er kogt væk, kommes tomat og ingefær i.
Skal derefter omrøres i ca. 10-15 min.
Kom til sidst sort peber og kommen ovenpå.
Kan serveres med pitabrød og salat.

Fra Pakistan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her