Den velsmagende
suppe er kogt på løg, persillerod og æble og krydret med karry. Fyldet er fisk
og sprøde æblestykker. Du kan også servere suppen med kyllingekød.
Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid:
30 min. Fryseegnet. 4 personer
#
1 løg
2 persillerødder
2 syrlige æbler
25 g smør
1 spsk stærk karry
1 liter grønsags- eller
hønsebouillon
salt og friskkværnet
peber
250 g kullerfilet
eller anden hvid fisk
Tilbehør:
2 røde æbler
groft brød
*
PIL løget, og hak
det fint.
Skræl persillerødder
og æbler, og skær dem i mindre stykker.
STEG løgene klare i
smør, tilsæt karry, og steg i et par min.
Tilsæt persillerod
og æble, og steg videre i et par min.
HÆLD bouillon på, og
kog suppen i ca. 20 min. under låg ved svag varme.
Blend suppen til
ensartet konsistens, og kog igennem.
Smag til med salt,
peber og karr½
SKÆR fisken i små
stykker.
Kom den i den
rygende varme suppe, og varm igennem i nogle min.
SERVER med små
stykker rå æble og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin