Logo

Karrykoteletter i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrykoteletter i fad

 

Krydrede koteletter med masser af grønsager og æbler. Alt kommes i et fad, og mens maden bliver klar, kan køkkenet ryddes op.

Arbejdstid: 40 min. Stege/koge/bagetid: ca. 1 time 4-6 personer

 

#

8 svinekoteletter (lammekoteletter kan også bruges)

2 spsk stærk karry

30 g smør

salt og friskkværnet peber

3 løg

2 fed hvidløg

10 g frisk ingefær

1-2 grønne peberfrugter

¼ knoldselleri

2 æbler

1 dåse hakkede tomater

3 dl bouillon

1 dl piskefløde

Tilbehør: kogte ris

*

 

Vend koteletterne i karry på begge sider.

Brun dem på en varm pande med smør og krydr med salt og peber.

Læg dem i et ovnfast fad.


Pil løg og hvidløg og snit dem fint.

Skræl ingefæren og riv den fint.

Rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.

Skræl sellerien og riv den groft.

Vask eller skræl æblerne og riv dem groft.


Brun løgene på panden.

Tilsæt hvidløg, ingefær, peberfrugt, selleri og æbler.

Vend rundt og tilsæt de hakkede tomater.

Varm blandingen igennem i nogle min. og hæld grønsagsblandingen over koteletterne i fadet.

 

Kog panden af med bouillon og piskefløde.

Hæld det i fadet og sæt det i ovnen ved 240 °C i 20-30 min., til koteletterne er færdige.

Server med kogte ris.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her