500 g hakket kalkunkød
1 tsk groft salt
1 finthakket løg (ca. 75 g)
1 lille knust fed hvidløg
2 spsk hvedemel
2 tsk karry
2 æg
2 dl mælk
friskkværnet peber
1 spsk smør og olie
Krydret kartoffelsalat:
2 dl Karolines Køkken fromage frais 0,3%
2 dl yoghurt naturel
5 spsk mangochutney
1 bundt forårsløg
1 kg nye kartofler
Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand – ca. 15 min.
Rør det hakkede kalkunkød sejt med salt og tilsæt løg og hvidløg.
Rør mel, karry, æg og mælk i farsen og krydr med peber.
Steg farsen som frikadeller i en pande med smør- og rapsolie.
Krydret kartoffelsalat:
Rør en dressing af fromage frais, yoghurt, mangochutney, salt og peber.
Skær kartoflerne i kvarte eller skiver og vend dem i dressingen sammen med de fintsnittede forårsløg.
Fryseegnet: Ikke afprøvet