Logo

Karrykalkunfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrykalkunfrikadeller

500 g hakket kalkunkød
1 tsk groft salt
1 finthakket løg (ca. 75 g)
1 lille knust fed hvidløg
2 spsk hvedemel
2 tsk karry
2 æg
2 dl mælk
friskkværnet peber
1 spsk smør og olie

Krydret kartoffelsalat:
2 dl Karolines Køkken fromage frais 0,3%
2 dl yoghurt naturel
5 spsk mangochutney
1 bundt forårsløg
1 kg nye kartofler

Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand – ca. 15 min.
Rør det hakkede kalkunkød sejt med salt og tilsæt løg og hvidløg.

Rør mel, karry, æg og mælk i farsen og krydr med peber.

Steg farsen som frikadeller i en pande med smør- og rapsolie.

Krydret kartoffelsalat:

Rør en dressing af fromage frais, yoghurt, mangochutney, salt og peber.

Skær kartoflerne i kvarte eller skiver og vend dem i dressingen sammen med de fintsnittede forårsløg.
Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her