Logo

Karrygryde med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg skinkekød i tern
olie
750 g champignon
300 g løg
750 g grønsagsblanding
250 g pølser i stykker
2 dåser tomatpuré
salt, karry
 
Karryen svitses i olien, kødet tilsættes og brunes. De hakkede løg og
skiveskårne champignoner tilsættes sammen med tomatpuréen.
Retten småkoger i 45 min., grønsager og pølser tilsættes, og retten smages til med salt og evt. mere karry.
Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her