1 kg kartofler
2 løg
1 dåse ananas (lille ) - både frugt og saft anvendes
150 g rosiner
1 spsk olie
2 spsk karry
500 g mørbrad
2 spsk soja sauce
¼ dl bouillon
1 dl fløde
1 tsk groft salt
Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver. Løgene skæres ligeledes i meget tynde skiver, og ananasringene deles i otte dele hver.
I et stort ovnfast fad lægges lagvis kartofler, løg, ananas og rosiner. Start og slut med kartofler.
Olien varmes på en pande sammen med karryen. Mørbraden, som er afpudset og skåret i 2 cm tykke skiver (tryk dem let plade) brunes på begge sider. Mørbradstykkerne presses ned i kartoffelfadet, så den ligger lige i overfladen.
Ananassaft, soja sauce, bouillon og fløde hældes på panden, hvorpå mørbradstykkerne blev brunet. Det hele gives et opkog, smages til med salt og hældes over kartoffelfadet.
Fadet sættes i ovnen i en time ved 200 °. De første 45 min tildækket med alufolie.
Serveres med mangochutney.