Logo

Kanin stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
50 g smør

Sauce:
½ l. sødmælk
50 g hvedemel
salt og peber
ribssaft

Kaninen brunes og overhældes forsigtigt med den færdiglavede sauce. Steges for ganske svag varme og tætsluttende låg i ca. 1 ½ time. Vendes når den halve stegetid er gået.
Serveres med hvide og brunede kartofler, samt rødkål og tyttebærsyltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her