Pastadej:
100 g durumhvedemel
200 g økologisk hvedemel
2 spsk olivenolie
2,5 dl lunken vand
Kaninragout:
1,2 kg kanin
2 fennikel
½ citron
frisk rosmarin
3 dl hvidvin
4 fed hvidløg
1 spsk peperoncino
100 g spæk
100 g smør
1. dag:
Bland melet i en stor skål. Tilsæt salt og olie samt vand lidt efter lidt. Ælt dejen til en glat og smidig dej. Stil den på køl natten over.
2. dag:
Pastaen rulles ud i pølser, og der formes små kugler med tommelfingrene. Pastaen koges i 10 min. i 5 l saltvand.
Skær kaninen i små stykker og vend den i hvedemel.
En varm gryde tilsættes olivenolie og peperoncino.
Kaninstykkerne tilsættes og brunes.
Stykker af fennikel, hvidløg og rosmarin tilsættes sammen med spæk. Hvidvin og ca. 2 dl vand hældes over.
Lad det småsimre under låg, til kaninen er mør.
Smag til med citron, salt, peber og smør.