Logo

Kalvenosser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kalvenosser (bed slagteren afpudse dem)
hvedemel
salt og peber
2 sammenpiskede æg
smør
 
Kalvenosserne vendes i hvedemel som er blandet med salt og godt med sort peber, dyppes i æggemsssen og vendes i rasp.

Smørret brunes på panden, nosserne brunes, herefter skrues der ned for varmen.
Er færdige efter ca. 10 minutter.
Serveres med kartofler stegt på pande med smør og krydderurter.
1 citronbåd pr. næse. Salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her